#
Principal Matricula
Informació de preus i matrícula

En aquesta secció pots descarregar-te, tant l'imprés de matrícula, com veure el llistat de preus de les assignatures. També pots trobar més informació de les assignatures que imparti'm i de la durada d'aquestes a la secció Què puc estudiar a l'ESMMUJ. Per a més informació envia un correu a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la

X

Nota: En cas de no arribar a un nombre determinat d’alumnes en cada assignatura, l’esmuj es guarda el dret de o bé  no impartir dites assignatures o bé modificar els preus de matrícula d’aquestes, sempre amb previ avís abans del començament del curs.

El preu de matrícula sols és per aquells alumnes de nou ingrés.

Totes aquelles famílies que tinguen a dos o més membres de la seua família en l’escola tindran un descompte especial depenent del nombre de persones i de les assignatures escollides.

En cas de no arribar a un nombre determinat d’alumnes en cada assignatura, l’esmuj es guarda el dret de o bé  no impartir dites assignatures o bé modificar els preus de matrícula d’aquestes, sempre amb previ avís abans del començament del curs.

Els preus ací marcats són els oficials llevat que hi haja algun error tipogràfic o error a l’hora de transcriure-ho.

 
 

Revista el Contrapunt

Calendari

<<  Gener 2021  >>
 Dil  Dim  Dim  Dij  Div  Dis  Diu 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PATROCINAT PER